ALL-IN-ONE СЛЕДЕЊЕ НА ПРАТКИ

Support 2100+ carriers and 190+ airlines worldwide

Топ превозници на е-трговија

Висококвалитетен шпедитер помага во комплетирањето на информациите за следењето и го подобрува искуството при купување на вашите потрошувачи.

Решенија со повеќе сценарија

API-услуга - API за следење и веб-повикување

Ние поддржуваме 2100+ шпедитери, со што им помагаме на давателите на превоз, платформите и веб-локациите за е-трговија, давателите на софтвер, платформите за плаќање, итн. да ги намалат трошоците за обработувањето податоци за следење и да го подобрат квалитетот на службите за корисници.

Пробајте бесплатно сега >>
17TRACK

Апликација за следењеБесплатно

Бесплатна апликација со 15 милиони корисници. Ние ви помагаме автоматски да ги следите пратките и ве известуваме за секакви ажурирања во испораката.

17TRACK
17TRACK 17TRACK 17TRACK
BG BG BG
17TRACK

Подобрете ја ефикасноста на глобалното следење пакети

Надградете го искуството при купување на потрошувачите за промовирање глобален бизнис.

Прецизно следење

Прецизност во следењето до 99.9%: автоматско препознавање на 80% од шпедитерите со цел автоматско следење на целосните информации за транспортот со јасни статуси за пакетите.

Повеќебројни методи за следење

Следете ги вашите пратки преку повеќебројните платформи на 17TRACK, како што е веб-локација преку десктоп компјутер, мини-програма и мобилни уреди.

2100+ партнери шпедитери

Станете партнер со 2100+ шпедитери на светско ниво. Ако сакате да пријавите нов шпедитер, ве молиме контактирајте ја нашата служба за корисници.

Автоматски решенија

Повеќебројни автоматски решенија што ја подобруваат ефикасноста, како што се автоматско препознавање шпедитер, известувања за автоматско следење и за ажурирање, итн.

6*12 поддршка

Професионален тим за служба за корисници кој помага за брзо и прецизно решавање на вашите проблеми, со поддршка 6*12.

Усогласеност со GDPR

Партнерство со платформи за е-трговија и шпедитери за исправно добивање податоци за следење во согласност со GDPR за да се заштитат податоците и приватноста.

Поддржани се 2100+ шпедитери за милиони корисници

Како глобална сеопфатна платформа за следење пратки, 17TRACK е меѓународно препознатлив бренд за следење.

6+ милијарди

Следени испораки

2100+

Партнери шпедитери

15+ милиони

Регистрирани корисници

230+

Опфатени земји

30+

Поддржани јазици

 • Q-Post
 • Romania Post
 • Russian Post
 • Rwanda Post
 • SVG Post
 • Correo El Salvador
 • San Marino Post
 • Postal
 • Saudi Post
 • La Poste De Senegal
 • Serbia Post
 • Seychelles Post
 • Sierra Leone Post
 • Singapore Post
 • Slovakia Post
 • Slovenia Post
 • Solomon Post
 • South Africa Post
 • Correos Spain
 • Sri Lanka Post
 • Sudan Post
 • Surpost
 • Swaziland Post
 • PostNord Sweden
 • Direct Link
 • Swiss Post
 • Syrian Post
 • St. Kitts & Nevis Post
 • Samoa Post
 • Q-Post
 • Romania Post
 • Russian Post
 • Rwanda Post
 • SVG Post
 • Correo El Salvador
 • San Marino Post
 • Postal
 • Saudi Post
 • La Poste De Senegal
 • Serbia Post
 • Seychelles Post
 • Sierra Leone Post
 • Singapore Post
 • Slovakia Post
 • Slovenia Post
 • Solomon Post
 • South Africa Post
 • Correos Spain
 • Sri Lanka Post
 • Sudan Post
 • Surpost
 • Swaziland Post
 • PostNord Sweden
 • Direct Link
 • Swiss Post
 • Syrian Post
 • St. Kitts & Nevis Post
 • Samoa Post

Пробајте бесплатно сега

Сеопфатно решение за прекугранично логистичко следење.

Пријавете се бесплатно >>