GJURMIMI TË-GJITHA-NË-NJË I DËRGESËS

Support 2100+ carriers and 190+ airlines worldwide

Agjensitë Transportuese E-Commerce që kryesojnë

Një transportues me cilësi të lartë ndihmon për të plotësuar informacionin tuaj të ndjekjes dhe për të rritur përvojën e blerjeve të klientëve

Zgjidhje me shumë skenarë

Shërbimi API - Ndjekja e API dhe webhook

Ne mbështesim 2100+ transportues për të ndihmuar ofruesit e transportit, platformat e tregtisë elektronike dhe faqet e internetit, ofruesit e softuerëve dhe platformat e pagesave, etj., Për të zvogëluar koston e tyre të përpunimit të të dhënave për ndjekjen dhe për të përmirësuar

Provoni falas tani >>
17TRACK

Ndjekja e aplikacionitFalas

Një aplikacion falas me 15 milion përdorues. Ne ndihmojmë të gjurmoni automatikisht parcelat tuaja dhe t'ju njoftojmë për çdo azhurnim të dorëzimit.

17TRACK
17TRACK 17TRACK 17TRACK
BG BG BG
17TRACK

Përmirësoni efikasitetin e ndjekjes globale të paketave

Përmirësoni përvojën e blerjeve të klientëve për të ndihmuar në promovimin e biznesit global.

Ndjekja e saktë

Saktësia e ndjekjes deri në 99.9%: njeh automatikisht mbi 80% të transportuesve për të ndihmuar në gjurmimin e informacionit të plotë të transportit automatikisht me statuse të qarta të paketave.

Metoda të shumta të ndjekjes

Ndiqni dërgesat tuaja në platformat e shumta të 17TRACK, si uebfaqja e desktopit, mini-programi dhe pajisjet mobile.

2100+ Partnerët e Transportuesit

Partner me 2100+ transportues në mbarë botën. Nëse dëshironi të raportoni një transportues të ri, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit.

Zgjidhje automatike

Zgjidhje të shumta automatike për të ndihmuar në përmirësimin e efikasitetit, si njohja automatike e transportuesit, gjurmimi automatik dhe përditësimi i

6*12 mbështetjen

Një ekip profesional i shërbimit të klientit për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve tuaja shpejt dhe me saktësi me mbështetjen 6* 12.

Pajtueshmëria me GDPR

Partneritet me platformat dhe transportuesit e tregtisë elektronike për të marrë të dhënat e përcjelljes në mënyrë korrekte në përputhje me GDPR për të mbrojtur të dhënat

2100+ transportues të mbështetur për miliona përdorues

Si një platformë globale për ndjekjen e paketave gjithçka në një, 17TRACK është një markë ndjekëse e njohur ndërkombëtarisht.

6 billion+

Dërgesat gjurmuar

2100+

Partnerët e transportuesit

15 Million+

Përdoruesit e regjistruar

230+

Vendet e mbuluara

30+

Gjuhët e mbështetura

 • Q-Post
 • Romania Post
 • Russian Post
 • Rwanda Post
 • SVG Post
 • Correo El Salvador
 • San Marino Post
 • Postal
 • Saudi Post
 • La Poste De Senegal
 • Serbia Post
 • Seychelles Post
 • Sierra Leone Post
 • Singapore Post
 • Slovakia Post
 • Slovenia Post
 • Solomon Post
 • South Africa Post
 • Correos Spain
 • Sri Lanka Post
 • Sudan Post
 • Surpost
 • Swaziland Post
 • PostNord Sweden
 • Direct Link
 • Swiss Post
 • Syrian Post
 • St. Kitts & Nevis Post
 • Samoa Post
 • Q-Post
 • Romania Post
 • Russian Post
 • Rwanda Post
 • SVG Post
 • Correo El Salvador
 • San Marino Post
 • Postal
 • Saudi Post
 • La Poste De Senegal
 • Serbia Post
 • Seychelles Post
 • Sierra Leone Post
 • Singapore Post
 • Slovakia Post
 • Slovenia Post
 • Solomon Post
 • South Africa Post
 • Correos Spain
 • Sri Lanka Post
 • Sudan Post
 • Surpost
 • Swaziland Post
 • PostNord Sweden
 • Direct Link
 • Swiss Post
 • Syrian Post
 • St. Kitts & Nevis Post
 • Samoa Post

Provoni falas tani

All-in-one ndërkufitare logjistike ndjekja zgjidhje.

Regjistrohu Falas >>