ALL-IN-ONE СЛЕДЕЊЕ НА ПРАТКИ

Support 2100+ carriers and 190+ airlines worldwide

Следи

Топ превозници на е-трговија

Висококвалитетен шпедитер помага во комплетирањето на информациите за следењето и го подобрува искуството при купување на вашите потрошувачи.

Решенија со повеќе сценарија

 • 17TRACK

  API-услуга - API за следење и веб-повикување

  Ние поддржуваме 2100+ шпедитери, со што им помагаме на давателите на превоз, платформите и веб-локациите за е-трговија, давателите на софтвер, платформите за плаќање, итн. да ги намалат трошоците за обработувањето податоци за следење и да го подобрат квалитетот на службите за корисници.

  Пробајте бесплатно сега >>
 • 17TRACK
 • 17TRACK

  Апликација за следењеБесплатно

  Бесплатна апликација со 15 милиони корисници. Ние ви помагаме автоматски да ги следите пратките и ве известуваме за секакви ажурирања во испораката.

  17TRACK
 • 17TRACK

Подобрете ја ефикасноста на глобалното следење пакети

Надградете го искуството при купување на потрошувачите за промовирање глобален бизнис.

Прецизно следење

Прецизност во следењето до 99.9%: автоматско препознавање на 80% од шпедитерите со цел автоматско следење на целосните информации за транспортот со јасни статуси за пакетите.

Повеќебројни методи за следење

Следете ги вашите пратки преку повеќебројните платформи на 17TRACK, како што е веб-локација преку десктоп компјутер, мини-програма и мобилни уреди.

2100+ партнери шпедитери

Станете партнер со 2100+ шпедитери на светско ниво. Ако сакате да пријавите нов шпедитер, ве молиме контактирајте ја нашата служба за корисници.

Автоматски решенија

Повеќебројни автоматски решенија што ја подобруваат ефикасноста, како што се автоматско препознавање шпедитер, известувања за автоматско следење и за ажурирање, итн.

6*12 поддршка

Професионален тим за служба за корисници кој помага за брзо и прецизно решавање на вашите проблеми, со поддршка 6*12.

Усогласеност со GDPR

Партнерство со платформи за е-трговија и шпедитери за исправно добивање податоци за следење во согласност со GDPR за да се заштитат податоците и приватноста.

Поддржани се 2100+ шпедитери за милиони корисници

Како глобална сеопфатна платформа за следење пратки, 17TRACK е меѓународно препознатлив бренд за следење.

12+ милијарди

Следени испораки

2100+

Партнери шпедитери

15+ милиони

Регистрирани корисници

12+ милијарди

Следени испораки

220+

Опфатени земји

33+

Поддржани јазици

  Пробајте бесплатно сега

  Сеопфатно решение за прекугранично логистичко следење.

  Loading