GJURMIMI TË-GJITHA-NË-NJË I DËRGESËS

Support 2100+ carriers and 190+ airlines worldwide

Gjurmo

Zgjidhje me shumë skenarë

 • 17TRACK

  Shërbimi API - Ndjekja e API dhe webhook

  Ne mbështesim 2100+ transportues për të ndihmuar ofruesit e transportit, platformat e tregtisë elektronike dhe faqet e internetit, ofruesit e softuerëve dhe platformat e pagesave, etj., Për të zvogëluar koston e tyre të përpunimit të të dhënave për ndjekjen dhe për të përmirësuar

  Provoni falas tani >>
 • 17TRACK
 • 17TRACK

  Ndjekja e aplikacionitFalas

  Një aplikacion falas me 15 milion përdorues. Ne ndihmojmë të gjurmoni automatikisht parcelat tuaja dhe t'ju njoftojmë për çdo azhurnim të dorëzimit.

  17TRACK
 • 17TRACK

Përmirësoni efikasitetin e ndjekjes globale të paketave

Përmirësoni përvojën e blerjeve të klientëve për të ndihmuar në promovimin e biznesit global.

Ndjekja e saktë

Saktësia e ndjekjes deri në 99.9%: njeh automatikisht mbi 80% të transportuesve për të ndihmuar në gjurmimin e informacionit të plotë të transportit automatikisht me statuse të qarta të paketave.

Metoda të shumta të ndjekjes

Ndiqni dërgesat tuaja në platformat e shumta të 17TRACK, si uebfaqja e desktopit, mini-programi dhe pajisjet mobile.

2100+ Partnerët e Transportuesit

Partner me 2100+ transportues në mbarë botën. Nëse dëshironi të raportoni një transportues të ri, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit.

Zgjidhje automatike

Zgjidhje të shumta automatike për të ndihmuar në përmirësimin e efikasitetit, si njohja automatike e transportuesit, gjurmimi automatik dhe përditësimi i

6*12 mbështetjen

Një ekip profesional i shërbimit të klientit për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve tuaja shpejt dhe me saktësi me mbështetjen 6* 12.

Pajtueshmëria me GDPR

Partneritet me platformat dhe transportuesit e tregtisë elektronike për të marrë të dhënat e përcjelljes në mënyrë korrekte në përputhje me GDPR për të mbrojtur të dhënat

2100+ transportues të mbështetur për miliona përdorues

Si një platformë globale për ndjekjen e paketave gjithçka në një, 17TRACK është një markë ndjekëse e njohur ndërkombëtarisht.

12 billion+

Dërgesat gjurmuar

2100+

Partnerët e transportuesit

15 Million+

Përdoruesit e regjistruar

12 billion+

Dërgesat gjurmuar

220+

Vendet e mbuluara

33+

Gjuhët e mbështetura

  Provoni falas tani

  All-in-one ndërkufitare logjistike ndjekja zgjidhje.

  Loading