ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ

Support 2100+ carriers and 190+ airlines worldwide

Παρακολούθηση

Λύσεις πολλαπλών σεναρίων

 • 17TRACK

  Υπηρεσία API - API και webhook παρακολούθησης

  Υποστηρίζουμε 2100+ μεταφορείς για να βοηθήσουμε τους παρόχους ναυτιλίας, τις πλατφόρμες και τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, τους παρόχους λογισμικού και τις πλατφόρμες πληρωμών κ.λπ., να μειώσουν το κόστος επεξεργασίας των δεδομένων παρακολούθησης και να βελτιώσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

  Δωρεάν δοκιμή τώρα >>
 • 17TRACK
 • 17TRACK

  Εφαρμογή παρακολούθησηςΕλεύθερος

  Μια δωρεάν εφαρμογή με 15 εκατομμύρια χρήστες. Βοηθάμε στην αυτόματη παρακολούθηση των δεμάτων σας και σας ειδοποιούμε σε περίπτωση ενημερώσεων παράδοσης.

  17TRACK
 • 17TRACK

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της παρακολούθησης πακέτων παγκοσμίως

Αναβαθμίστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών για να προωθήσετε τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Παρακολούθηση με ακρίβεια

Ακρίβεια παρακολούθησης έως και 99,9%: αυτόματη αναγνώριση σε πάνω από το 80% των μεταφορέων για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε αυτόματα όλες τις πληροφορίες αποστολής και να είναι σαφείς οι καταστάσεις των πακέτων.

Πολλαπλές μέθοδοι παρακολούθησης

Παρακολουθήστε τις αποστολές σας στις πολλαπλές πλατφόρμες του 17TRACK, όπως οι ιστότοποι για υπολογιστές, το μίνι πρόγραμμα και οι κινητές συσκευές.

2100+ συνεργάτες μεταφορέων

Συνεργαστείτε με 2100+ εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα νέο μεταφορέα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Αυτόματες λύσεις

Πολλαπλές αυτόματες λύσεις βελτιώνουν την αποδοτικότητα, όπως η αυτόματη αναγνώριση μεταφορέων, η αυτόματη παρακολούθηση και οι ειδοποιήσεις ενημέρωσης, κ.λπ.

6*12 υποστήριξη

Μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με επαγγελματίες που θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας γρήγορα και με ακρίβεια με υποστήριξη 6*12.

Συμμόρφωση GDPR

Συνεργαστείτε με πλατφόρμες και μεταφορείς ηλεκτρονικού εμπορίου για να λάβετε σωστά δεδομένα παρακολούθησης σύμφωνα με τον GDPR για την προστασία των δεδομένων και του απορρήτου.

Υποστηρίζονται 2100+ μεταφορείς για εκατομμύρια χρήστες

Ως παγκόσμια ενιαία πλατφόρμα παρακολούθησης πακέτων, το 17TRACK αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη επωνυμία παρακολούθησης.

12 δισεκατομμύρια+

Παρακολούθηση αποστολών

2100+

Συνεργάτες μεταφορέων

15 εκατομμύρια+

Εγγεγραμμένοι χρήστες

12 δισεκατομμύρια+

Παρακολούθηση αποστολών

220+

Καλυπτόμενες χώρες

33+

Υποστηριζόμενες γλώσσες

  Δωρεάν δοκιμή τώρα

  Ενιαία λύση διασυνοριακής παρακολούθησης διαχείρισης πόρων.

  Loading