Тувалу

Tuvalu Post

Официјална веб страна: http://www.tuvalupost.tv/

Извинете, се чини дека во моментов не можеме да најдеме релевантни информации за овој оператор, но тоа не влијае на самиот транспорт. Ако имате информации за овој оператор, ве молиме не двоумете се да ги споделите со нас.

Правило со броеви

(# -> Буква, * -> Бројка, ! -> Буква или Бројка)

  • A# *** *** *** TV
  • C# *** *** *** TV
  • E# *** *** *** TV
  • L# *** *** *** TV
  • R# *** *** *** TV
  • S# *** *** *** TV
  • U# *** *** *** TV
  • V# *** *** *** TV
  • TV *** *** *** *