Кои сме ние

17TRACK обезбедува ALL-IN-ONE сервис за следење на пакетите. Веб / апликациите се преведени на повеќе јазични верзии, а корисници се од околу 220 земји и области. Зошто 17? 17TRACK се изговара како 'Следете ги сите заедно' на кинески. Како неопходен систем за следење на пакетите за e-commerce индустријата, 17TRACK има големо влијание врз милиони онлајн продавници и нивните клиенти.

Наши фази

 • 17TRACK established.

 • V.1.0 launched.

 • Daily PV up to 120,000.

 • V.2.0 launched. Become an indispensable service for eCommerce industry.

 • Avg. UV up to 150,000. Alexa traffic rank up to 10,000.

 • V.3.0 launched. Added with mobile site.

 • Alexa traffic rank up to 3,000. Daily PV up to 1,000,000.

 • It is recommended by one of the world's largest online shopping platform - AliExpress.

 • V.4.0 launched. Branded as the ALL-IN-ONE Package tracking platform. Android/WP App issued.

 • Alexa traffic rank up to 1,800. Daily PV up to 1,500,000.

 • Established cooperation with one of the world's largest shopping App - WISH.

 • The first edition of iOS/ iPad app issued.

 • V.5.0 launched. 5 million unique visitors search over 15 million parcels per month.

 • 7,000,000 total installs for iOS, Android .

Она што го имаме

621,256,175

Следени пратки

1200

Alexa рангирање на сообраќај

30

Подржани јазици

220

Подржани нации

168

Наши партнери