Kush jemi ne

17TRACK siguron shërbim TË-GJITHA-NË-NJË për gjurmimet e dërgesave. Siti ueb dhe aplikacionet janë të përkthyera në versione shumëgjuhëshe, dhe përdoruesit janë nga rreth 220 vende të ndryshme. Pse 17? 17TRACK shqiptohet si 'Gjurmo të gjitha njëkohësisht' në gjuhën Kineze. Si një sistem gjurmimi i domosdoshëm në industrinë eCommerce, 17TRACK ka një ndikim të madh në miliona shitësa online dhe në blerësit e tyre.

Hapat tanë

 • 17TRACK established.

 • V.1.0 launched.

 • Daily PV up to 120,000.

 • V.2.0 launched. Become an indispensable service for eCommerce industry.

 • Avg. UV up to 150,000. Alexa traffic rank up to 10,000.

 • V.3.0 launched. Added with mobile site.

 • Alexa traffic rank up to 3,000. Daily PV up to 1,000,000.

 • It is recommended by one of the world's largest online shopping platform - AliExpress.

 • V.4.0 launched. Branded as the ALL-IN-ONE Package tracking platform. Android/WP App issued.

 • Alexa traffic rank up to 1,800. Daily PV up to 1,500,000.

 • Established cooperation with one of the world's largest shopping App - WISH.

 • The first edition of iOS/ iPad app issued.

 • V.5.0 launched. 5 million unique visitors search over 15 million parcels per month.

 • 7,000,000 total installs for iOS, Android .

Çfarë kemi ne

12+

Dërgesa të gjurmuara

1200

Renditjet në trafikun Alexa

30

Gjuhët e përkrahura

230+

Vendet e përkrahura

168

Partnerët tanë