Ne po punojmë për ta përkthyer faqen!

Dëshiron dhe ti të na ndihmosh? Bëhu një përkthyes, bashkohu me ne: Twitter, Facebook, E-Mail.

Faleminderit, Kontribues!

Ndërfaqet shumëgjuhëshe të 17TRACK (Faqja Web/Aplikacionet) janë përkthyer nga përdoruesit tanë të përkushtuar. Ata janë përkthyes të shkëlqyer dhe akoma më shumë miqtë tanë. Përkthimi MUI jo vetëm që rrit eksperiencën e përdoruesit por na nxit edhe ne që të sigurojmë një shërbim më të mirë.

Iman Nariman (RU/KZ) Sergey (RU) Thiago Nogueira de Castro (PT) Carlos Eduardo Backes (PT) Davide Salvatore Boccone (IT) Martin Roner (IT) Kacper Gutkowski (PL) Ferdinand Vrendenbarg (NL) Oktay Ozcan (NL) Kevin Hagenaars (NL) Mathieu Durand (FR) 강창훈 (KO) Benjamin (ES/EN) Lalin Robles (ES) Toni Bernabé (ES) Sergio (ES) Alexander Barrera (ES) Juan Raiser Almiron Gonzales (ES) Emin Uzun (TR) Maurizio (TR) Muhammed Daud (TR) Mehmet Yanki Yonel (TR) Jakub Kocourek (CS) Vaclav Panenka (CS) Olli (FI) Jennifer (DE) Andre Gavrilyuk (UK) Aliz Hoszpodár (HU) Johan Limont Säfström (SV) Nikita Matsapura (UK) Stefanos Tziampazis (EL) Ismet Saygın Derici (TR) Aneliya Vasileva (BG) Thanee Kongkrapun (TH) Patrik Gajdoš (SK) Åge Stor (NO) Razvan-Florian Gavrila (RO) Tautvydas K (LT) Piotr Karocki (PL) Joe Levi Elkins (JA) Klejdi Sinani (SQ) Grigor Petrov (BG) Andrea Picillo (IT) Ljubisa Cvorovic (SR)

Nëse jeni të interesuar për përkthimin e disa rreshtave ose për ti përditësuar ato, ju lutemi na kontaktoni me gjuhën tuaj amtare dhe vendin tuaj. Do të përpiqemi të bëjmë më të mirën për të shtuar gjuhë të tjera falë ndihmës tuaj të palodhur. (Arabishtja dhe Hebraishtja kërkojnë pak punë shtesë, ju kërkojmë ndjesë, nuk mund t'i shtojmë për një periudhë kohe të shkurtër.)

Qendra e Ndihmës

Manuali i Përdorimit

Thanks for visiting 17track.net. We've published a new version, please view the user manual below:

A: Input tracking number instruction

A1: Enter the tracking number

Enter your tracking number without any spaces or dashes, one per line. Up to 40 tracking numbers can be added. Please ensure the tracking number is a combination of letters or digits.

See below example codes: RJ556381428CN (China Post Registered Airmail), CP921694660HK (Hong Kong Post Registered Parcel), LN328306902US (USPS E-packet Airmail), 3861078222 (DHL Express Service).

A2: Select a carrier

Under normal conditions, the system auto-detects and identifies the shipping carrier, country of origin / destination. It doesn't require you to designate manually. If there are multiple possible carriers or the system cannot identify the carrier, please designate shipping carrier manually.

A3: Ignore invalid input

The system can filter valid tracking numbers based on the default number rules. Part of a special number may require manual correction before proceeding.

A4: Track the number

Enter a valid tracking number, then click the “TRACK” button, the tracking result will be retrieved from the carrier’s official site and presented to you directly.

B: View tracking result instruction

B1: Multiple number tracking

Multiple tracking numbers can be added; when tracking is complete, you can manipulate the tracking result, such as “Copy result”, “Re-track Error”, “Collapse & Expand” etc.

B2: Package status

Package status indicates the current package status during transportation. The system will show auto-judged package status according to tracking event details once tracking is complete. There are several different package statuses; Click here to learn more about package status.

B3: Origin (Carrier) and Destination (Carrier)

Under normal conditions, the system auto-detects and identifies the shipping carrier, country of origin and destination. It doesn't require you to designate it manually. If there are multiple possible carriers or the system cannot identify the carrier, please designate the shipping carrier manually. The system will track your number according to your settings. You can also visit the carrier’s official website to learn more about shipping or delivery related problems.

B4: Copy result and link

When tracking is complete, if you need to share this link or tracking results, you can copy them.

B5: Tracking details

The system defaults to display the latest tracking event only. To view more events from the country of origin or destination carrier, click on the latest event or "Expand".

B6: Instant translation

The system supports multiple language instant translations. Tracking results can also be automatically translated into different languages BY BING.

C: Select carrier

C1: Carrier category

The system divides all these carriers into two sections. One of them is "Global postal" carrier while the other is "Other carrier". In order to distinguish them according to their service levels. "Global postal" carriers are presented according to world geographical distribution. As for "Other carrier", this includes other major carriers such as China e-commerce carrier and other international express couriers.

C2: Search for carrier

Under normal conditions, you may click "Auto-detect carrier". If a carrier needs to be searched manually, you can enter the carrier's name or country name in the corresponding input area then you select carriers based on search results.

C3: Search history

The search history feature can be very helpful if you need to designate carriers frequently. The system will automatically retain eight most recently searched carriers so you can select from them directly. (Clearing browser cookies will delete such information.)


Thanks for viewing our user manual, if you still have doubts about using 17track.net. You are welcome to contact us.

Shkarko

17TRACK APPTani po fillojmë të provojmë aplikacionin tonë të ri!